Wie zijn wij
Roel

Van oorsprong een echte “Winkbulle” zoals men het hier zegt. De wind bracht me de afgelopen jaren naar andere plekken met uiteindelijk het doel terug te keren naar Zuid-Limburg.
Ik ben woonachtig geweest in Zandvoort en Nieuw-Vennep en sinds 2008 weer woonachtig in wat ik vind de mooiste provincie van het land. Zeker wanneer je passie ligt in wandelen en er met je honden op uit trekken.

Een andere passie van mij is Oostenrijk, wanneer het lukt probeer ik minstens één keer per jaar dit land te bezoeken. Uiteraard gaan onze Golden Retrievers dan heerlijk mee om ook te genieten van alle wandelingen en avonturen.

Ik ben werkzaam als beroepschauffeur. Een afwisselende baan met wisselende werktijden. Op deze manier is er altijd wel iemand thuis bij onze pluizenbollen.

Roel & Jeanine de Jong
Jeanine

Geboren in Zandvoort en door de liefde terechtgekomen in het mooie Zuid-Limburg. Gelijk al bij de eerste kennismaking met mijn man had ik al twee Golden Retrievers. En gelukkig zijn die gebleven en is de passie overgeslagen naar mijn man.

Samen met vier Goldens en vier katten woon ik in Limburg waarbij ik in mijn vrije tijd ik al jaren te vinden was als instructrice gedrag en gehoorzaamheid.
Met twee van onze Goldens loop ik Obedience en hier hebben we samen heel veel lol in. De instructeursopleiding heb ik een al enige jaren geleden met succes afgerond en ik zorg dat dit diploma door middel van nascholing up to date blijft.

Kynologisch Instructeur

“Houden van honden is geen hobby, het is een manier van leven.”