Een nieuw vloerkleed in de werpkist

Dat we nu maar één pup hebben – onze eigen Mrs One – of een heel nest, duidelijk is dat elke dag de kleedjes en vaak speeltjes in de werpkist ververst moeten worden.
Op de houten onderkant die onze werpkist heeft hebben we een plastic zeil liggen met daarop een lekker vetbed afgewisseld met andere kleedjes.

Afgelopen week bedacht ik me dat ik tijdens het bezoek op de hondenshow in het MECC Maastricht kennis heb gemaakt met een voor mij een aardige verkoper. Ik had tijd en keek met ogen alsof ik in de snoepjeswinkel was naar de vele speeltjes die deze stand heeft maar ook naar de verschillende vetbedden. Wat ik onthouden heb is het aanbod dat ze deze op maat maken en per post kunnen versturen.

Reden om contact op te nemen met Velapet.
We hebben voor onze werpkist twee heerlijke Dry-bedden op maat (115×140 cm) laten maken met aan de buitenzijde iets meer dan het oppervlakte van de werpkist. Zo heeft het bed een omhoogslaande rand en dat ligt volgens mij ontzettend lekker.
Uiteraard is het dan bijna onmogelijk om bij de bestelling Mrs One haar eerste twee speeltjes te bestellen.

Wat ik dus zojuist heb gedaan is wederom de kleedjes in de kist vervangen. Het ‘vuile’ kleed met een aantal speeltjes gaan zo lekker de wasmachine in en daarna de droger en is morgen weer klaar voor een nieuwe ronde.

En Mrs One? Die geniet lekker in haar warme werpkist.

 

 

 

Tallies Tale One of Us